Wallpaper en countdown voor september 2021 event.

Downloaden: wallpapers voor Apple’s september-event voor je iPhone en meer

En tel af met je eigen countdownwidget

Apple's uitnodiging van het september-event is weer perfect materiaal voor een mooie wallpaper. Ben je wel toe aan een nieuwe achtergrond, dan vind je hier de wallpapers van het California streaming-event voor iPhone, iPad en Mac.

Wallpapers Apple’s september 2021-event

14 september 2021: dat is de datum van Apple’s iPhone 13-event. Zoals gebruikelijk heeft Apple de datum aangekondigd met een mooie visuele uitnodiging (die je ook weer in augmented reality kan bekijken). Zoals je van ons gewend bent hebben we alvast wat mooie wallpapers voor het september-event van 2021 voor je verzameld. 9to5Mac heeft deze keer meerdere varianten gemaakt, zowel met als zonder Apple-logo, voor verschillende apparaten. Ook heeft onze huisdesigner @Basvanderploeg weer een mooie countdownwidget voor je gemaakt, die je op het beginscherm van je iPhone kan zetten.


De uitnodiging is gemaakt langs een kust in Californië, waarbij de nachtkleuren en lichtroze gloed mooi opvallen. Daarvoor heeft Apple een neonverlicht Apple-logo geplaatst. Het is een rustgevend beeld en is daarom uitermate geschikt voor een mooie najaarsachtergrond voor je iPhone. Er zijn wallpapers voor iPhone (met en zonder logo), iPad en Mac.

Klik op de links hieronder en hou de afbeelding ingedrukt om hem toe te voegen aan je fotobibliotheek, waarna je hem eenvoudig kan instellen als wallpaper. Wil je meer weten hoe je een wallpaper moet instellen op je iPhone of iPad, lees dan onze tip.

Apple september 2021 event wallpapers voor iPhone en meer

Wallpapers september 2021 event voor iPhone.

→ Download voor iPhone (met logo)
→ Download voor iPhone (zonder logo)

→ Download voor iPad (met logo)
→ Download voor Mac (met logo)

Credits voor wallpapers: 9to5Mac

Countdown widget voor september-event

iCulture-huisdesigner @basvanderploeg heeft, net als voor de afgelopen events, een countdown gemaakt die je als widget kan toevoegen op je beginscherm. Je maakt daarbij gebruik van de app Glimpse 2, waarmee je zelfgemaakte widgets vanaf een link op je beginscherm kan zetten. Wil je deze widget ook, dan volg dan deze stappen:

 1. Download de app Glimpse 2 via deze link. De app is gratis.
 2. Ga op je iPhone in de browser naar deze link. Dit is de website waar de widget opgeslagen is. Kopieer de volledige link vanuit je browser of hieronder:

  https://basvanderploeg.nl/widgets/appleevent-sep21/?dev=false

 3. Open de Glimpse-app en tik op het plusje.
 4. Voer een naam voor de widget in en plak de gekopieerde link bij Page URL. Tik op Next.
 5. Vervolgens tik je onderaan op de knop Toggle widget frame. Versleep het kader zo zodat de widget mooi in het bovenste kader past.
 6. Tik op Add.

Glimpse widget voor september 2021 event met countdown.

 1. Voeg nu de widget van Glimpse 2 toe. Hou een lege plek op het beginscherm ingedrukt en tik op het plusje bovenaan je scherm.
 2. Zoek Glimpse op en tik op Voeg widget toe bij de eerste brede widget die je ziet.
 3. De widget staat nu op je beginscherm. Hou eventueel de widget weer ingedrukt en kies voor Wijzig widget.
 4. Schakel de Bottom Bar uit.

Countdown widget instellen voor september 2021-event.

Als het goed is staat de widget nu correct op je beginscherm. Linksboven zie je precies over hoeveel dagen het event van start gaat.

Kun je niet wachten totdat het event gaat beginnen? Lees dan onze vooruitblik met verwachtingen op het september 2021-event.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.