Snappy: foto’s maken vanuit elke iPhone-applicatie (jailbreak)

Snappy is een nieuwe iPhone-applicatie, gemaakt door Marc Vaillant, waarmee je vanuit elke geopende applicatie snel een foto kunt nemen.

camera iconSnappy is een nieuwe iPhone-applicatie, gemaakt door Marc Vaillant. Doel van de applicatie is om foto’s te maken met je iPhone-camera vanuit elke geopende applicatie. De iPhone heeft geen aparte cameraknop, waardoor je eerst de geopende applicatie moet afsluiten (via de homeknop) om vervolgens naar de Camera-applicatie te bladeren. Het unieke fotomoment dat je wilde fotograferen kan daardoor alweer voorbij zijn voordat jij klaarstaat met de camera. Bij Snappy kun je vanuit de geopende applicatie meteen een foto nemen: druk op de statusbalk en de iPhone is in een seconde klaar om de foto te nemen.

Snappy is ook beschikbaar vanaf je lockscreen. Ook goed om te weten: Snappy werkt volgens de ontwikkelaar goed samen met SBSettings en ondersteunt de autofocus op de iPhone 3GS. Videofilmen zit er echter nog niet in. Snappy is in de Cydia Store verkrijgbaar voor $1.99.

Via: ModMyI
Meer info: Mark Vaillant op Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2009, 12:34
Categorieën Apps, Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.