Derde generatie Pokémon tijdens Halloween.

‘Derde generatie Pokémon komt met Halloween naar Pokémon Go’

Sta je te springen om de komst van de derde generatie Pokémon in Pokémon Go? Dan is er goed nieuws, want de 135 nieuwe Pokémon lijken dichterbij dan ooit! Mogelijk worden ze tijdens Halloween toegevoegd.

In Pokémon Go kun je bijna alle Pokémon van de eerste en tweede generatie vangen, maar binnenkort komt daar de derde generatie alweer bij. Uit de nieuwste versie van Pokémon Go zijn wederom aanwijzingen gevonden naar de komst van 135 nieuwe Pokémon, zeer waarschijnlijk al tijdens Halloween eind deze maand.

Derde generatie Pokémon tijdens Halloween.

Derde generatie Pokémon tijdens Halloween

De derde generatie Pokémon bestaat totaal uit 135 verschillende Pokémon, waaronder ook weer enkele legendarische Pokémon. Eerder in augustus werd al ontdekt dat er 135 nieuwe soorten in Pokémon Go toegevoegd werden, maar nu zijn er nog meer concrete aanwijzingen. Zo zijn de geluiden van de derde generatie Pokémon toegevoegd, zo werd ontdekt door speler op The Silph Road. Deze geluidsbestanden ontbraken tijdens de eerdere ontdekking van de vierde generatie Pokémon. Ook over de timing van deze derde generatie Pokémon is meer duidelijkheid, zo laat bovenstaande afbeelding al zien.

De afbeelding hierboven is het nieuwe startscherm dat toegevoegd is in de nieuwste Android-versie. Dit startscherm is bedoeld voor een aankomend Halloween-evenement. Op dit startscherm zien we enkele van de nieuwe Pokémon. Het gaat om Sableye, Duskull, Dusclops, Banette en Shuppet. Dit zijn alle drie Pokémon van het type Ghost. Mogelijk zijn dit de eerste nieuwe Pokémon van de derde generatie zijn die toegevoegd gaan worden, nadat in de weken daarna meer nieuwe Pokémon verschijnen. Vorig jaar december gebeurde iets soortgelijks, toen eerst enkele baby-Pokémon toegevoegd werden, waarna in februari pas de volledige tweede generatie toegevoegd werd.

Vorig jaar vond het Halloween-event plaats van 26 oktober tot en met 1 november, dus de kans is groot dat dat dit jaar ook het geval is. Tijdens het event een jaar geleden kreeg je onder andere twee keer zoveel Candy en verschenen er meer Ghost-Pokémon. Als dat dit jaar weer het geval is, dan kun je meteen extra veel snoepjes van gloednieuwe Pokémon krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2017, 8:48
Categorie Apps
Onderwerp pokemon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.