Pebble heeft meer controle over backlight na firmware-update

iPhone-horloge Pebble heeft een update gekregen, waardoor je voortaan meet controle hebt over de backlight. Ook een aantal bugfixes zijn in de update te vinden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

PebbleSmartwatch Pebble is nog lang niet naar alle kopers verscheept, maar de firmware in het horloge is wel alvast van een update voorzien. Deze nieuwe update kun je installeren vanuit de officiële Pebble-applicatie op je iPhone. Een aantal kleine aanpassingen moeten de Pebble met deze update verbeteren. Zo heb je meer controle over hoe lang de backlight aanstaat en worden instellingen niet gereset als je het horloge opnieuw opstart.

Pebble heeft de volledige changelog via Evernote gedeeld. Na de update zullen notificaties op het horloge na drie minuten verdwijnen. Een aantal bugfixes zijn ook in de firmware-update te vinden: zo reset het horloge niet meer als je Vliegtuigmodus te snel in- en uitschakelt en zijn problemen met crashes bij sms-notificaties opgelost.

De Pebble is een slim horloge dat je koppelt aan je iPhone via Bluetooth. Vervolgens verschijnen notificaties van bijvoorbeeld e-mails en iMessages op het horlogescherm. Ook kun je bijvoorbeeld je muziek bedienen en een ander horlogefront downloaden via de bijbehorende iOS-app. De Pebble was op Kickstarter een verrassend groot succes: er werden meer dan 85.000 horloges verkocht, wat de makers 10 miljoen dollar opleverde.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2013, 14:14
Categorieën Accessoires, iOS
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.