Belkin gaat met Lego iPhone-cases maken

Lego en Belkin gaan samen iPhone-cases maken, waarop je Lego-bouwwerken kunt maken. De Lego-hoesjes van Belkin liggen vanaf voorjaar 2013 in de winkel.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Lego caseAccessoiremaker Belkin is in zee gegaan met Lego. De twee willen onder andere iPhone-hoesjes op de markt brengen waarop je met Lego je eigen bouwsels kunt maken. De deal tussen de twee bedrijven beslaat meerdere jaren en de eerste Lego-hoezen voor de iPhone worden in de lente van 2013 verwacht. Lego lijkt zich de laatste tijd steeds meer bezig te houden met iOS-gerelateerde accessoires: in januari bleek nog de nieuwe versie van de Mindstorms-motor iPhone-connectiviteit te krijgen.

We zien Lego ook steeds vaker in apps opduiken, zoals Lego Harry Potter en Lego Legends of Chima. Lego bracht ook een video-app uit onder de naam Lego Super Hero Movie Maker.

Hoeveel mensen erop zitten te wachten om hun iPhone vol met Lego-blokken te plakken is nog de vraag. Wel kan de achterkant van pas komen als je bijvoorbeeld je iPhone in een uitgebreid bouwwerk wil hangen met de bekende speelgoedblokken. Ook zou je andere accessoires voor je iPhone-case kunnen bouwen, zoals bijvoorbeeld een standaard.

De cases van Lego en Belkin zullen beschikbaar zijn voor de iPhone en iPod touch. Verdere details, zoals een richtprijs en een exacte verschijningsdatum, zijn nog niet bekendgemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2013, 14:14
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, lego

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.