Ontwerp je eigen iOS 7 met online tool

Met een speciale online tool kun je zelf iOS 7 opnieuw ontwerpen. Elke designer heeft al een mening gegeven over iOS 7, nu is de beurt aan de gewone gebruikers.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ios 7 redesignElke ontwerper ter wereld heeft inmiddels z’n visie op iOS 7 gegeven. Ben je niet zo handig met Photoshop, maar heb je wel een mening hoe iOS 7 eruit moet zien? Dan is er nu een handige online tool op usvsth3m.com. Je kunt spelen met de UI-elementen om een eigen combinatie van kleuren, vormen en iconen te vinden. Zelfs het altijd gezellige Comic Sans, dat onlangs nog geruisloos aan iOS-gebruikers voorbij ging, is van de partij. De website is bedoeld als lolletje. Je kunt je eigen redesign maken met een eigen keuze uit afgeronde hoeken, schaduwen en lettertypes. Daarna deel je je visie met anderen.


Volgens geruchten zou trouwens vanavond (22 juli) de vierde beta van iOS 7 uitkomen, maar wij hebben zo’n vermoeden dat Apple dat moment even overslaat. Het Apple Dev Center is namelijk nog steeds offline wegens een inbraakpoging. De laatste beta van iOS 7 verscheen twee weken geleden, op 7 juli. De grootste verandering daarin was de overstap van Helvetica Neue Light naar Helvetica Neue Regular. Dat ziet er wat gewoner uit, maar is wel beter leesbaar.

Wie maakt de mooiste variant op iOS 7 met onderstaande tool?

Meer info: usvsth3m.com

ios7 redesign tool

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 12:28
Categorieën Achtergrond, iOS
Onderwerpen firmware, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.