Nieuwe iPad-wallpapers voor iOS 5.1 nu al installeren

In iOS 5.1 zullen nieuwe wallpapers worden ingevoerd. Ze zijn nu alvast te downloaden en tonen thema's als oceaan, gras, waterdruppels en strand.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wallpaper-ipadMet de komst van iOS 5 gaat Apple nieuwe wallpapers toevoegen. Ze hebben een duidelijk thema: water. Zo is er een wallpaper met regendruppels op een wateroppervlak, een oceaan, een strand met bruisend zeewater en een foto van gras met dauwdruppels. Er wordt gespeculeerd dat de wallpapers bedoeld zijn voor de iPad 3, die in het voorjaar van 2012 wordt uitgebracht. Als dat zo is, dan krijgt de nieuwe iPad geen scherm in een hogere resolutie, want de nu aangetroffen wallpapers hebben allemaal een standaardresolutie van 1024 x 768 pixels, net als de iPad 1 en iPad 2.

Als je de wallpapers wilt gebruiken: open de afbeeldingen hieronder in Safari, druk even met je vinger op het plaatje, zodat je een pop-up krijgt met de mogelijkheid om de afbeelding op te slaan. De afbeelding wordt nu bewaard in je camerarol. Ga naar Instellingen > Achtergrond om de nieuwe wallpaper in te stellen als lockscreen of als achtergrond voor je springboard.

Hieronder vind je de downloads voor de iPad:

wallpaper-oceaan

Wallpaper met blauwe oceaan

wallpaper-gras

Wallpaper met gras en dauwdruppels

wallpaper-druppels

Wallpaper met waterdruppels

zee-en-strand

Wallpaper met oceaan en strand

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2014, 23:58
Categorieën iDevices, iOS
Onderwerpen ios 5, opladen, wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.