Nieuwe wallpapers van iOS 5.1 nu al te downloaden

Apple gaat nieuwe wallpapers meeleveren in iOS 5.1. Ze hebben het thema water en gras, met waterdruppels en dauwdruppels. Aangepaste versies zijn ook verkrijgbaar voor de iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wallpaper-ipadApple gaat bij iOS 5.1 nieuwe wallpapers meeleveren. De wallpapers zijn echter al gelekt, vermoedelijk via de betaversies die Apple al beschikbaar stelt aan ontwikkelaars. Er zijn vier nieuwe iPad-wallpapers te vinden, met water op een zandstrand, gras met dauwdruppels, druppels op een wateroppervlak (zie hiernaast) en een bijna rimpelloze oceaan. Blauw en groen zijn de dominante kleuren.

De wallpapers zijn alvast aangepast voor het iPhone-scherm, zodat je ze nu al kunt downloaden en installeren.

wallpapers-instellen-iphoneAls je de wallpapers wilt gebruiken: open de afbeeldingen hieronder in Safari, druk even met je vinger op het plaatje, zodat je een pop-up krijgt met de mogelijkheid om de afbeelding op te slaan. De afbeelding wordt nu bewaard in je camerarol. Ga naar Instellingen > Achtergrond om de wallpaper uit te kiezen. Er zijn twee mogelijkheden: de afbeelding gebruiken voor je lockscreen (het scherm dat je te zien krijgt bij het opstarten van je iPhone) of de afbeelding gebruiken voor het springboard (de schermen met allerlei apps die je geïnstalleerd hebt). Zie de afbeelding hiernaast.

Er wordt gespeculeerd dat de wallpapers misschien bedoeld zijn voor de iPad 3, wanneer deze in februari/maart wordt aangekondigd. De wallpaper met waterdruppels zou wel eens de standaard wallpaper voor de iPad kunnen worden. Overigens is de resolutie van alle wallpapers 1024 x 768 en niet de hogere resolutie waarover wordt gesproken. Bij de iPhone 4 leverde Apple ook een compleet nieuwe set wallpapers mee.

Hieronder vind je de downloads voor de iPhone:

wallpaper-oceaan

Wallpaper met blauwe oceaan

wallpaper-gras

Wallpaper met gras en dauwdruppels

wallpaper-druppels

Wallpaper met waterdruppels

zee-en-strand

Wallpaper met oceaan en strand

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2014, 23:56
Categorie iOS
Onderwerpen ios 5, wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.