Mobiele website Twitter kan nu al foto’s uploaden onder iOS 6

De mobiele site van Twitter kan nu al foto's uploaden onder iOS 6. Dit ontdekte Sociable. Deze functionaliteit zal door iedere site vanaf iOS 6 te gebruiken zijn.

Twitter iPhone web uploadHet is nu mogelijk om een gemaakte foto op de mobiele Twitter-site te uploaden en te plaatsen in een tweet, mits je iOS 6 gebruikt. Zo schrijft Sociable naar aanleiding van tweets van @sunghu. Hiermee maakt Twitter nu alvast gebruik van de mogelijkheid om vanuit Safari voor iOS 6 foto’s te uploaden. Gebruik je iOS 5 of lager, dan ben je aangewezen op een Twitter-app of een applicatie zoals Instagram om je foto’s aan een tweet toe te voegen.


Bij het maken van een tweet vanaf de mobiele Twitter-site kun je op het camera-icoon drukken om een foto toe te voegen. Vervolgens geef je aan of je een gebruikte foto wil toevoegen, of dat je een nieuwe foto wil maken. Door te kiezen voor een gemaakte foto wordt de camerarol geopend.

Hoewel Safari voor iOS 6 het mogelijk maakt om foto’s vanuit de browser te uploaden, maken nog niet alle mobiele sites hier gebruik van. Door de mobiele site voor Twitter nu alvast te optimaliseren voor iOS 6 is het sociale netwerk alvast voorbereid op de verschijning van iOS 6. Wanneer dit zal gebeuren weten we waarschijnlijk op 12 september: Apple organiseert dan een speciaal persevenement, waarbij waarschijnlijk iOS 6 en de iPhone 5 aan bod komen.

Via iDownloadBlog.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 september 2012 om 15:39
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.