Powerleft: resterende batterijtijd in statusbalk van je iPad

De jailbreaktweak Powerleft laat in de statusbalk van je iPad zien hoe lang de batterij het nog volhoudt. De tweak is alleen voor de iPad beschikbaar.

PowerleftDe jailbreaktweak Powerleft laat in de statusbalk van je iPad zien hoeveel uren en minuten je batterij het nog volhoudt. Hierdoor krijg je een beter idee van hoe lang je nog je iPad kunt gebruiken. In de opties van de tweak kun je verschillende dingen aanpassen, waaronder hoe je resterende batterijtijd precies wordt berekend. Daarnaast kun je aanpassen hoe de batterijduur wordt getoond in je statusbalk.

Powerleft baseert de resterende batterijduur op gemiddelden. Je kunt in de tweak aangeven of je dit gemiddelde wil laten berekenen op basis van de laatste één, twee, drie, vier, vijf, tien of vijftien minuten. De getoonde tijd verschilt volgens iDownloadBlog in de praktijkt niet heel veel. Vermoedelijk hangt de resterende duur af van hoe je de iPad gebruikt: schakel je net 3G in, dan is het gemiddelde van de afgelopen 15 minuten waarschijnlijk niet heel accuraat. Je iPad’s 3G-ontvanger gebruikte dat laatste kwartier immers amper stroom.

Powerleft is verkrijgbaar voor $0,99 via de repository van BigBoss.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2012, 16:04
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.