iPhone vanaf 14 maart in Ierland – zonder Visual Voicemail

Apple gaat vanaf 14 maart de iPhone in Ierland verkopen, zo heeft O2 bevestigd. De iPhone zal via de winkels van O2 en Carphone Warehouse verkocht worden, voor de gebruikelijke prijs - maar voorlopig zonder Visual Voicemail en ook zonder onbeperkt dataverkeer.

iPhone Ierland op 14 maartO2 heeft bevestigd dat het bedrijf de iPhone vanaf 14 maart in Ierland gaat verkopen. Bijzonder is dat de iPhone zonder Visual Voicemail van start gaat: “currently not supported” staat er op de infopagina die O2 voor Ierse geïnteresseerden heeft geopend. Net als in het Verenigd Koninkrijk zal de iPhone via O2-winkels en Carphone Warehouse worden verkocht, voor een prijs die vergelijkbaar is met andere Europese landen: €399 voor het 8GB-model en €499 voor het model met 16GB. De abonnementen zijn af te sluiten vanaf €45 per maand, allemaal met een beperkte hoeveelheid dataverkeer.

O2 stelt een bovengrens van 1GB dataverkeer per maand. O2 maakte de informatie bekend tijdens een conference call waarin de resultaten van het fiscale vierde kwartaal werden besproken. Ierland is het vijfde land waarin de Apple iPhone officieel verkocht zal worden. Alle drie abonnementen moeten voor 18 maanden worden afgesloten. Er is keuze uit €45 per maand (175 belminuten, 100 tekstberichten), €65 per maand (350 belminuten, 150 tekstberichten) en een toptarief van €100 per maand (700 belminuten, 250 tekstberichten).

In de verslaggeving van het vierde fiscale kwartaal meldde O2 ook nog dat de iPhone het bestverkopende toestel in de geschieden is. CEO Matthew Key van Telefonica Europe zei: “The UK added 483,000 net customers in the quarter including 276,000 on contract, the highest number ever, helped by sales of the iPhone, the fastest selling device that we have ever had in the UK.” Voor alle duidelijkheid: Telefonica is het moederbedrijf van O2.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2008, 19:51
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, ierland

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.