Toast!: iPhone-speakerdock in de vorm van een broodrooster

Toast! is een broodroostervormige speakerdock voor je iPhone. In plaats van een verwarmingselement bevat hij een 3-watt speaker, die je met de knop voorop warmer of zachter zet.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Toast dockHet is misschien maar goed dat de Toast! iPhone-dock geen extra obscure functie met zich meedraagt. Gezien zijn broodroostervorm zou je namelijk denken dat hij je iPhone met een druk op de knop zou opslokken, om hem vervolgens bruin te bakken. In plaats daarvan bevat het zilverkleurige rooster een speaker, die je met de warmteknop harder of zachter kunt zetten.

De speakerdock bevat een 3 watt-speaker en een oplaadbare batterij, waardoor hij zonder een stopcontact te gebruiken is. Wanneer hij precies zal verschijnen is nog niet duidelijk: op de website van verkooppunt Gavio is nog geen verkoopprijs of verschijningsdatum bekend gemaakt. Andere speakers van Gavio kosten tussen de 40 en 250 dollar.

Toast! is zeker niet de eerste aparte speakerdock die voor de iPhone verschijnt. In 2011 schreven bijvoorbeeld nog over AeroDream One, volgens de maker ‘s werelds grootste en duurste iPhone-dock. De iTree liet zien hoe je van een uitgeholde boomstam ook een hoogwaardige speakerdock kunt produceren.

Toast iPhone dock

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 januari 2012, 15:26
Categorie Accessoires
Onderwerp dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.