iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 2 mei 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 1 mei 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag praten we nog na over de kwartaalcijfers. Zo zetten we vijf belangrijke punten van Q2 2018 op een rij, zodat je in één keer op de hoogte bent van al het nieuws. En hoe kan het toch dat analisten er zo naast zaten? Wij leggen je uit dat het eigenlijk telkens hetzelfde liedje is. En wat zijn eigenlijk de verschillen en overeenkomsten tussen Touch ID en Face ID? In onze Touch ID en Face ID vergelijking lees je alles over de voor- en nadelen van beide methodes. Ook geven we je vandaag alvast wat tips voor Moederdag, met apps en cadeaus. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Nieuw contact toevoegen aan Cardhop.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Nest (Gratis, iPhone/iPad/TV, iOS 14.0+) - Je kan nu maximaal drie huizen toevoegen.
  • GIPHY: The GIF Search Engine (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Giphy is eindelijk geoptimaliseerd voor de iPad.
  • Newton Mail - Email App (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.1+) - Newton Mail zegt de oude Verstuurd-inbox gedag dankzij de nieuwe weergave.
  • Cardhop - Contacts (Gratis + IAP, Mac, macOS 11.0+) - Cardhop heeft nu Smart Groups, ondersteuning voor print en meer.
  • Grand Theft Auto: San Andreas (€7,99, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - De klassieker Grand Theft Auto: San Andreas ziet er op de iPhone X mooier uit dan ooit.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.