Griffin brengt speciale AirStrap iPad-hoes voor artsen uit

Griffin heeft de AirStrap Med Case voor de iPad uitgebracht, speciaal gericht op artsen, verpleegkundigen en ander zorgpersoneel. De case is aangepast voor medische beroepen.

griffin arts
Griffin heeft een speciale iPad-hoes aangekondigd voor artsen en andere zorgverleners. De AirStrap Med Case is licht van gewicht, heeft een schouderriem en een lus aan de achterkant waar je je hand doorheen kunt steken.

De iPad is door z’n vorm erg geschikt voor medische toepassingen. Het formaat is groot genoeg om de medische historie van een patiënt af te lezen of een geneesmiddelenhandboek door te bladeren. De nieuwe AirStrap Med Case is eigenlijk afgeleid van de gewone AirStrap-case die Griffin al op de markt bracht. Maar nu met een waterdichte afscherming, zodat ook bij bloederige operaties de iPad nog blijft werken. De case kan worden gesteriliseerd volgens de gebruikelijke schoonmaakprocedures in een ziekenhuis. De AirStrap Med Case gaat 90 dollar kosten en is geschikt voor de iPad 2 en nieuwe iPad.

airstrap med ipad

Griffin werkte samen met artsen en verpleegkundigen om deze hoes te ontwikkelen. Zo werd er bijvoorbeeld gedacht aan een antislip-buitenkant, die zowel met blote handen als met latexhandschoenen te bedienen is. De homeknop en de volumeknoppen van de iPad blijven bereikbaar en er is een clip aangebracht waarin je een stylus kunt opbergen. De gewone AirStrap heeft alleen een elastische band om de iPad met één hand stevig vast te kunnen houden en is alleen verkrijgbaar in zwart. Bij de medische case is gekozen voor ziekenhuisvriendelijker wit/grijs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 22:34
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, dokter, griffin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.