Gerucht: Apple test nieuwe generatie iPhone in de praktijk (iPhone3,1)

Apple zou volgens gegevens van ontwikkelaar Pandav bezig zijn met een veldtest van de volgende generatie iPhone. In statistieken van de openbaar vervoer-applicatie iBART is een apparaat met aanduiding iPhone3,1 aangetroffen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ibartiPhone-ontwikkelaar Pandav zegt dat er een onbekende iPhone in de statistieken van hun applicatie is opgedoken. Paydav maakt de applicatie iBART, een treingids voor het openbaar vervoer in San Francisco. In deze applicatie wordt technologie van PinchMedia gebruikt om statistiekjes over gebruikers te verzamelen. Ze verzamelen daarbij ook gegevens over de gebruikte toestellen. In Pandav’s statistieken verscheen het toestelnummer ‘iPhone3,1’, een nieuw identificatienummer voor de iPhone. De huidige iPhone 3GS heeft identificatienummer ‘iPhone2,1’.

Al in augustus werd in firmware voor het eerst een verwijzing naar ‘iPhone3,1’ aangetroffen. Nu het toestel ook in applicatiestatistieken voorkomt is het nieuwe toestel in het wild aangetroffen.

Het is op zich niet vreemd dat Apple nu al de nieuwe iPhone aan het testen is. In oktober 2008 begon Apple al met het testen van de iPhone 3GS (iPhone2,1). Dat was acht maanden vóór de lancering van het toestel. Ook toen dook het toestel in de omgeving van San Fancisco Bay op. Wat zit er in die nieuwe iPhone? Dat weet nog niemand officieel, maar er wordt bijvoorbeeld gesproken over een multi-core processor.

Via: Macrumors (let op: iPhone3,1 heeft niets te maken met iPhone OS 3.1 want die is al een tijdje geleden uitgebracht)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2009, 13:32
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.