Datingsite Cupidtino heeft al meer dan 22.000 leden

De datingsite Cupidtino heeft al meer dan 22.000 leden verzameld. Mensen kunnen via de site Mac-liefhebbers treffen, maar het zijn vooral Amerikanen die interesse hebben.

cupidtinoDe datingsite Cupidtino, een datingsite voor Apple fanboys en fangirls, werd twee maanden geleden aangekondigd. Velen dachten dat het een grap was, maar de site is daadwerkelijk gelanceerd en nog succesvol ook. Ze hebben in drie weken tijd meer dan 22.000 leden verwelkomd en een “bedrag van vijf cijfers” binnengehaald. Inschrijven is gratis, maar voor het sturen van berichtjes naar andere gebruikers moet je $4,79 per maand betalen.

De slogan “Our membership costs the same as a venti Mocha but lasts longer than 20 oz” slaat blijkbaar aan. Nederlanders en Belgen zul je er echter nauwelijks aantreffen:
Cupidtino heeft een lijstje gepubliceerd van de verdeling naar nationaliteit en daaruit blijkt dat de inschrijvingen voor 62% afkomstig zijn van Amerikanen. Duitsers (8%), Canadezen (6%), Russen (5%) en Britten (5%) doen het ook goed. Andere landen zoals Frankrijk, Australië en Italië komen niet verder dan 3%.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juli 2010, 14:20
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apple, dating

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.