Cord-On-Board: altijd een USB-kabel in je iPhone-case

De iPhone-case Cord-on-a-Board zorgt ervoor dat je altijd een iPhone-kabel bij de hand hebt. Achterin zit een speciale ruimte, waar een bijgeleverde kabel precies in past. Cord-On-A-Board is een project op de website Kickstarter.

Cord-On-BoardDe nieuwe iPhone-case Cord-On-Board moet ervoor zorgen dat je nooit meer zonder een USB-kabel voor je iPhone komt te zitten. Achterin de case bevindt zich een speciale ruimte, waar een bijgeleverde kabel precies in past. De case kan ook gebruikt worden om je iPhone rechtop te zetten. De Cord-On-Board is een project op Kickstarter, waar hij op het moment een fractie van het beoogde bedrag heeft vergaard en nog ruim 51 dagen heeft om dit in te zamelen.

De achterkant van de case bevat een aantal plastic balkjes, waar je de kabel op een specifieke manier in kunt haken. Heb je de kabel nodig om je iPhone op te laden, dan hoef je slechts de case te verwijderen en de kabel eruit te halen. Handig, maar niet zonder nadelen: zo wordt de iPhone door de toevoeging van een kabelvakje in de case een stuk dikker. Daarnaast lijkt de case alleen ruimte te hebben voor de speciale, kortere kabel die erbij wordt geleverd.

Cord-On-BoardBedenker CaseInity beweert dat de Cord-On-Board ook gebruikt kan worden om de iPhone in portret- en landschapsmodus rechtop te zetten. De case gebruikt hiervoor geen uitsteeksel om hem staande te houden, waardoor wij vermoeden dat hij op bijvoorbeeld een wankelende tafel zal omvallen. De Cord-On-A-Board past alleen om de iPhone 4 en iPhone 4S.

Om de Cord-On-Board te realiseren moet CaseInity 20.000 dollar op Kickstarter verzamelen. Op het moment van schrijven hebben ze ongeveer 500 dollar ontvangen. Zoals gebruikelijk op Kickstarter kun je door te doneren alvast een Cord-On-Board bestellen. Doneer je 40 dollar of meer, dan kun je rekenen op de case plus een screenprotector. Grotere donaties beloven onder andere een speciale carkit en pakketten met meerdere cases. Slaagt CaseInity er niet in om de beoogde 20.000 dollar te verzamelen, dan wordt het geld niet van je rekening afgeschreven. Een ander project dat we een paar dagen geleden beschreven, de TidyTilt, had de benodigde investering al wel ruimschoots binnengehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 januari 2012, 17:48
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.