Apple geeft MacBook Pro met retinascherm kleine upgrade

Apple heeft de MacBook Pro met Retinascherm een kleine upgrade gegeven. De vernieuwde MacBook Pro is nu in de Apple Store te bestellen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Macbook Pro met RetinaschermApple heeft de MacBook Pro met retina vernieuwd. Het betreft een kleine update: Apple heeft iets snellere processors aan de MacBooks toegevoegd. De nieuwe MacBook Pro’s zijn per direct te bestellen in de online Apple Store.

Eerder lekte al naar buiten dat Apple de MacBook Pro met retinascherm vandaag van een update ging voorzien. Toen de Apple Store vanmorgen offline ging, leek de komst van de vernieuwde MacBook nagenoeg zeker. De nieuwe MacBooks hebben Haswell-processors die 200MHz sneller zijn dan de voorgangers. Daarnaast heeft het 15-inch-model een RAM-upgrade gehad: in deze MacBook zit voortaan 16GB in plaats van 8GB werkgeheugen.

De nieuwe MacBook Pro Retina is per direct te bestellen in de online Apple Store. Vermoedelijk zullen de nieuwe Macs op een later moment ook in fysieke winkels verschijnen. Met de nieuwe MacBook Pro op de markt, is het zeer waarschijnlijk dat deze MacBook het komende jaar geen update meer zal krijgen. Verwacht dus geen vernieuwde MacBook Pro met retinascherm tijdens een Apple-evenement later dit jaar.

Meer informatie: online Apple Store

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2014, 15:12
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen apple store, macbook pro, retinascherm

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.