LinkedIn icon

LinkedIn introduceert nieuwe profielpagina’s in app

LinkedIn heeft nieuwe profielpagina's in de iOS-app geïntroduceerd. De nieuwe profielen worden geleidelijk voor gebruikers uitgerold.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

De laatste LinkedIn-update voor iOS bevat volgens de App Store enkel bugfixes, maar niets is minder waar. Gelijktijdig met de update heeft LinkedIn namelijk nieuwe profielpagina’s geïntroduceerd. Op de nieuwe pagina’s staat de profielfoto prominent in beeld, met daarboven de naam en functie van een gebruiker.

LinkedIn nieuw profielDe nieuwe LinkedIn-profielpagina vertelt je waar iemand werkt, maar ook wat jij en een andere gebruiker gemeen hebben. In een blogpost beschrijft LinkedIn hoe je gedeelde hobby’s ziet, maar ook weet of je op dezelfde school of bij hetzelfde bedrijf hebt gezeten.

De nieuwe profielpagina lijkt nog niet voor iedereen beschikbaar. Toen wij de app gebruikten kregen we de oude pagina nog te zien, maar op screenshots van LinkedIn is de verandering al getoond. Vermoedelijk worden de vernieuwde profielen geleidelijk uitgerold. Dit legt ook uit waarom ze niet in de update-informatie vermeld staan: LinkedIn heeft enkel de technische haken toegevoegd voor de profielen, waarna ze langzaamaan vanaf de server voor iedereen beschikbaar worden gesteld. Door de profielen nog niet in de update te noemen, voorkomt LinkedIn dat app-gebruikers worden teleurgesteld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2014, 18:16
Categorie Apps
Onderwerp linkedin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.