iPhone SE 2020 vs iPhone SE 2016.

iPhone SE met abonnement vergelijken: vind de beste provider

Vergelijk hier de iPhone SE abonnementen: check de prijzen, vind de meest geschikte aanbieder en bekijk ons koopadvies bij het kiezen van je iPhone SE met abonnement.

iPhone SE review

iPhone SE met abonnement

Wil jij de iPhone SE kopen? Dit budgetmodel van Apple is erg in trek omdat je een snelle smartphone koopt met de nieuwste processor, maar voor een lagere prijs dan je van Apple gewend bent. Je krijgt het uiterlijk van de iPhone 8, maar van binnen is dit toestel helemaal 2022. De oorspronkelijke iPhone SE uit 2016 is niet meer verkrijgbaar bij providers en webwinkels en is ook eigenlijk geen aanrader meer, maar de opvolgers zijn gewoon verkrijgbaar en zijn een veel betere keuze. Je kunt kiezen uit de iPhone SE 2020 en de iPhone SE 2022. De laatstgenoemde is uiteraard de betere keuze, dus daar zullen we ons in dit overzicht vooral op richten.


Je vindt hieronder de meest interessante deals voor de iPhone SE-modellen, die opvallen door het kleine formaat en de aanwezigheid van Touch ID. Mensen die liever een vingerscanner gebruiken zitten goed!

Hieronder zie je de beste deals voor de iPhone SE 2022:


Hieronder zie je de beste deals voor de iPhone SE 2022:

Let hierop bij een iPhone SE abonnement

De iPhone SE is de meest compacte iPhone die op dit moment verkrijgbaar is. Het is bovendien de goedkoopste toestel in het assortiment van Apple. In dit overzicht lees je over de iPhone SE met abonnement en we geven koopadvies, zodat je de aanbieding vindt die het best bij jou past.

Bij het kiezen van een iPhone SE kijken veel mensen naar de opslagcapaciteit en de beschikbare kleuren, maar het is ook slim om naar de looptijd en de voorwaarden van je abonnement te kijken. Over het algemeen geldt: hoe langer de looptijd, hoe lager je maandbedrag. Maar je zit er uiteraard wel langer aan vast. Sommige mensen vinden dit prettig omdat ze dan zekerheid hebben over hun maandbedrag.

#1 iPhone SE met abonnement of niet?

Neem je een iPhone SE met abonnement, dan zit in het maandbedrag ook nog een vergoeding voor het abonnement. Omdat de iPhone SE een goedkoop toestel is kom je vaak onder de BKR-registratie uit. Zeker als je een eenmalig bedrag vooraf betaalt kun je het maandbedrag verlagen.

Een andere optie is om de iPhone SE los te kopen en er een sim only bij af te sluiten. De iPhone SE prijzen beginnen bij €492,10 in de Apple Store maar bij andere winkels kun je vaak goedkoper uit zijn.

#2 iPhone SE abonnementen: vergelijken heeft zin

Er kunnen soms grote prijsverschillen tussen de providers zijn. Ook zijn er aanbieders die regelmatig acties organiseren, zoals Tele2 en T-Mobile. Bij KPN en Vodafone ben je vaak wat duurder uit, maar ook daar kun je leuke aanbiedingen tegenkomen, zeker als je vast internet van deze aanbieders hebt of meerdere abonnementen op hetzelfde adres hebt. Dankzij onze prijsvergelijker betaal je nooit te veel voor de iPhone SE.


Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

#3 Kies het best passende model iPhone SE

Als je een iPhone SE gaat bestellen is het belangrijk dat je nadenkt over de hoeveelheid opslag. Dit is niet meer uitbreidbaar, dus we raden aan om minimaal 64GB te nemen. Mensen die veel opslagruimte nodig hebben kunnen ook kiezen voor 128GB. Verder kun je kiezen uit spacegrijs, zilver, goud en rosegoud.

iPhone SE met abonnement: wat past bij jou?

Hieronder zie je een checklist van dingen die je voor jezelf op een rijtje zou moeten zetten voordat je de abonnementen en prijzen gaat vergelijken. Denk daarbij aan:

  • Hoeveel data MB’s heb je minimaal nodig in Nederland en de EU?
  • Heb je belminuten en sms’jes nodig?
  • Hoeveel GB opslag heb je minimaal nodig: 32GB, 128GB of 256GB?
  • Wat is je budget, hoeveel wil je maximaal per maand betalen?
  • Welke provider biedt in jouw woon- en werkomgeving de beste dekking?

Bekijk ook

iPhone SE 2022 als los toestel: dit zijn de beste deals

Wil je de iPhone SE 2022 als los toestel kopen? Lees hier alles over dit nieuwe toestel bij Apple. Je kunt ook terecht bij webwinkels, waar je een losse iPhone SE 2022 vaak nog iets goedkoper kunt krijgen. Bekijk wat je opties zijn en waar je de beste deal vindt!
iPhone SE 2022 kopen
Je kunt de nieuwe iPhone SE 2022 kopen bij alle providers, telecomwinkels en bij Apple zelf. Check ook bij welke andere winkels je terecht kan. Lees meer in ons artikel over de iPhone SE 2022 prijzen.

iPhone SE 2022 met abonnement bestellen

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen

iPhone SE 2022 los bestellen

Je kunt terecht bij deze winkels en aanbieders:

Informatie

Laatst bijgewerkt
maart 2022