Tweetbot voor Mac in ontwikkeling

Tweetbot komt binnenkort ook op de Mac beschikbaar. Dat is voor iPhone-gebruikers handig, omdat daarmee de positie van gelezen tweets bewaard blijft, ook als je regelmatig tussen desktop en iPhone wisselt.

icon tabbarOntwikkelaar Tapbots is bezig met een Mac-versie van Tweetbot. Het handige voor iPhone-gebruikers is dat je daarmee gemakkelijker de positie van gelezen tweets kunt bijhouden met behulp van Tweet Marker, ook als je regelmatig tussen iPhone en desktop wisselt. In de officiële Twitter-apps is deze functie nog niet beschikbaar. Dat er een Mac-versie van Tweetbot aankomt, blijkt uit een bericht van Tweetbot-programmeur Paul Haddad. Tweetbot heeft een trouwe schare fans om zich heen verzameld.

In de Nederlandse App Store heeft de app een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren en dat komt niet alleen door het mooie uiterlijk, maar ook door het feit dat er in elke nieuwe update veel verbeteringen worden doorgevoerd.

Voor de Mac maakte Tapbots tot nu toe alleen de desktopcomponent van PasteBot, een toepassing om te knippen en te plakken op de iPhone. Zie hierover ook onze tip over het slimmer knippen en plakken op de iPhone. Over Tweetbot schreven we onlangs op iPhoneclub nog dat de app een geheim instellingenscherm bevat, waarbij je geavanceerde opties te zien krijgt. Wil je nu al gebruik maken van Tweet Marker op de desktop en de iPhone, dan kun je terecht bij Nymphicus voor Windows of Osfoora, Syrinx en Twitterrific voor Mac.

Tweetbot for Mac tweet

Via: MarkVeldhuis, afbeelding via @locorobo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2012, 18:48
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp tweetbot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.