Mooie trouwlocaties zoeken in nieuwe iPhone-app

De app Trouwlocaties laat 650 trouwlocaties in Nederland zien, met diverse manieren om te zoeken en te filteren. Je kunt de locaties ook toevoegen aan je favorieten.

trouwlocaties iphoneTrouwlocatie is een nieuwe app van de website toptrouwlocaties.nl en is de eerste in z’n soort. Met deze app kun je vanaf je iPhone op zoek gaan naar een droomlocatie voor je bruiloft. Aan de hand van tientallen criteria verfijn je je zoekopdracht, waarna je ze kunt toevoegen aan je favorieten. Wanneer je op een later tijdstip inlogt op toptrouwlocaties.nl zul je zien dat de opgeslagen favoriete locaties ook daar te zien zijn, zodat je ze met meerdere mensen achter de pc kunt bekijken. Ben je in een mooie omgeving, dan kun je ook meteen zien of er een trouwlocatie in de buurt is. Je bepaalt je locatie met gps en de app toont trouwlocaties op een kaart in Google Maps of in een lijst. Zo kun je op basis van ligging (aan het water, in het bos?) een locatie vinden.


Heb je je in je hoofd gehaald dat je in een kasteel wilt trouwen, dan kan de app je daar ook bij helpen. Je kunt zoeken op locatiesoort, zoals kastelen, maar ook hotels of strandpaviljoens. Met de functie ‘Uitgebreid zoeken’ heb je nog meer zoekopties tot je beschikking. Vanuit de app vraag je informatie aan bij de opgenomen locaties. Het invullen van je gegevens hoef je daarbij maar één keer te doen. De app Trouwlocaties is nu alleen geoptimaliseerd voor de iPhone, maar er komt volgende maand al een iPad-versie aan. Op het grotere scherm zal nog beter gebruik worden gemaakt van het schermoppervlak, met meer visuele mogelijkheden.

Meer dan 650 trouw- en feestlocaties vind je in deze app, met per regio of soort een top 10 van de meest populaire plekken. Kom je er dan nog steeds niet uit, dan kun je ook de servicedesk van de aanbieder bellen, om gratis advies te krijgen van de locatieadviseurs.

Downloaden: Trouwlocaties (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.