Officiële app voor Eurovisie Songfestival bijgewerkt voor 2011

Het Eurovisie Songfestival heeft de officiële app bijgewerkt voor 2011. Met de app kun je nieuws en roddels rondom de artiesten volgen en de halve en hele finale volgen. De app is gemaakt met technologie van Releaze.

eurovisionOp 14 mei is de finale van het Eurovisie Songfestival in Düsseldorf, Duitsland. De app Eurovision is nu bijgewerkt met de nieuwste informatie, voorzien van een nieuw logo (met Duits vlaggetje), de actuele deelnemers en nieuws over de diverse landen die dit jaar meedoen. De app is meteen geoptimaliseerd voor iOS 4 en er is gezorgd voor betere integratie met het nieuws. Bovendien is er in de app meer muziek te vinden. Wat je er ook van mag vinden, het Eurovisie Songfestival is nog steeds ‘s werelds grootste muziekshow op televisie. De finale van deze wedstrijd is een evenement dat in meer dan 45 landen wordt uitgezonden. De officiële iPhone-app is gratis en bevat dagelijks nieuws, fanberichten en roddels over de sterren. Ook zijn er dagelijkse videoclips van de optredende artiesten.

Bij elke artiest vind je een uitleg, inclusief liedjes en video’s. Je kunt via de app zelfs de uitslagen van de halve en hele finale volgen. De app is gemaakt met technologie van Releaze, een van oorsprong Deens bedrijf dat beweert dé marktleider op het gebied van apps te zijn. Helaas hebben ze dat nog niet echt bewezen, want in de App Store zijn nog niet echt veel aansprekende apps te vinden. Voor de Nederlandse markt hebben ze de app Checkvoetbal gemaakt.

Downloaden: Eurovision (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2011, 20:12
Categorie Amusement
Onderwerp songfestival

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.