iOS-game Deus Ex: The Fall vroegtijdig in App Store verschenen

Het nieuwe iOS-actiespel Deus Ex: The Fall is vroegtijdig in de App Store verschenen. De game stond origineel pas voor donderdag 11 juli gepland.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Deus Ex The FallDe nieuwe iOS-game Deus Ex: The Fall lijkt vroegtijdig te zijn verschenen in de App Store. De game dook zoals gebruikelijk vanmiddag al op in de App Stores in Nieuw-Zeeland en Australië, maar om verder onbekende redenen is het sindsdien ook al mogelijk om hem te kopen en downloaden met een Nederlandse App Store-account. Er bestaat een kans dat uitgever Square Enix een foutje heeft gemaakt. Eerder deze week werd donderdag 11 juli nog als de verschijningsdatum genoemd.

Deus Ex: The Fall is een vervolg op de spelcomputer- en pc-game Deus Ex: Human Revolution. Je speelt Ben Saxon, een huurling die voor de helft bestaat uit cybernetische lichaamsdelen en upgrades. Net als het vorige deel in de serie belooft Deus Ex: The Fall een volwaardig actie-rollenspel te zijn, waarin je moet schieten, sluipen en praten om verder in het verhaal te komen. Het zou daarom niet gaan om een ‘gewoon’ mobiel spelletje. Nogal een belofte, omdat de voorgaande game werd geprezen om zijn rijke spelwereld en diepgaande spelmechanieken.

De systeemvereisten voor Deus Ex: The Fall liggen vrij hoog. Je hebt minstens een iPad 3, iPad mini, iPhone 4S of een iPod touch vijfde generatie nodig. Bovendien moet je 1,6GB aan ruimte vrij hebben om de game te installeren. Hoewel de game aansluit op een eerder verschenen spel, is kennis over de serie geen must: je speelt namelijk als een totaal ander personage met een eigen avontuur.

Downloaden: Deus Ex: The Fall (€5,99, universeel, iOS 5.0+)

Deus Ex screenshot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2013, 10:06
Categorie Games
Onderwerp deus ex

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.