Bejeweled 3 komt “uiteindelijk” naar iPhone en iPad

Bejeweled 3 kwam in december uit voor pc en Mac, maar is nog niet beschikbaar voor iOS. Dat gaat "uiteindelijk" wel gebeuren, zegt Garth Chouteau van PopCap Games.

Bejeweled 3Voor diegenen die het spel Bejeweled op hun desktop-computer spelen is er al sinds eind vorig jaar een nieuwe versie van het spel beschikbaar: Bejeweled 3. Maar op de iPhone of iPad moeten we het nog steeds doen met versie 2. Het spel kreeg overigens in december nog wel een kleine update, maar de vraag rijst ondertussen of Bejeweled 3 wel beschikbaar komt voor iOS.

Voor de Bejeweled-verslaafden is er goed nieuws: Bejeweled 3 komt “uiteindelijk” naar de iPod/iPad, zegt Garth Chouteau van PopCap Games.

We’re traditionally somewhat slow to adapt our games to other platforms after launching them on PC/Mac… Bejeweled 3 for iPhone/iPad is probably something we’ll do… eventually…

Voor fans van het puzzelspel met diamanten zal Bejeweled 3 dankzij de nieuwe spelmodi weer een aantal nieuwe uitdagingen bieden. Zo zit er in de pc-versie een Lighting Mode, die erg veel lijkt op Bejeweled Blitz; Ice Storm, waarbij het speelveld langzaam bevriest en Butterflies, waarbij je moet voorkomen dat vlinders worden opgegeten door een spin bovenin het scherm.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2011, 19:49
Categorie Games
Onderwerpen bejeweled, popcap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.