iculture-app-gemist
App Gemist Je maandelijkse app-overzicht
iCulture: App Gemist

De leukste apps van week 36-2019 in App Gemist

Wat waren de leukste iOS- en Mac-apps van afgelopen week? iCulture zet de oogst van week 36 in 2019 voor je op een rijtje. Deze moet je zeker eens proberen!

In de wekelijkse rubriek App Gemist lees je welke apps van de afgelopen week de moeite waard zijn. We bespreken steeds een stuk of vijf apps voor iPhone, iPad en Mac. Dit kunnen apps zijn die je misschien nog niet kende of die handig zijn of gewoon grappig zijn om te proberen. En dat kunnen ook oudgedienden zijn die een grote update hebben gekregen en daardoor wat extra aandacht krijgen.


Eerder deze week besproken op iCulture:

iCulture App van de Week: Photo Map
Met Photo Map maak je van je fotobibliotheek een gepersonaliseerde wereldkaart. Photo Map scant de locaties van de foto’s in je bibliotheek en maakt hiervan jouw eigen wereldkaart. In elk land waar je een foto hebt genomen komt op de kaart met jouw foto. De app is gratis aan te schaffen, maar als je een kaart buiten de Verenigde Staten wil maken zul je €3,49 moeten betalen. De gratis versie ondersteunt alleen een kaart van de VS.

Geekbench 5

Je kent Geekbench misschien wel. Met deze benchmark-app kun je eenvoudig de prestaties van vrijwel iedere telefoon, tablet en computer meten. Er is sinds deze week een vernieuwde versie beschikbaar, met meer soorten tests en scores. De batterijtest is helaas wel verdwenen, maar het is niet bevestigd dat dit permanent is. Hiermee kun je de batterijduur van een mobiel apparaat meten. Geekbench 5 is gratis te downloaden en te gebruiken. Er is ook een Geekbench 5 Pro-app te koop, waarmee je betere inzichten kunt krijgen in de prestaties.

 
 

Rocketbody

Rocketbody is een fitness tracker die gebruik maakt van ECG op de Apple Watch om gepersonaliseerde workouts voor je te bedenken. De app gebruikt ECG-data om je metabolisme te berekenen om zo de met de beste workout voor jou te komen. Ook aan de hand hiervan berekent Rocketbody wat voor jou de beste tijd is om te sporten, zodat je efficiënter kunt sporten en minder last zult hebben van blessures. De app heeft ondersteuning voor de Gezondheid-app. Het downloaden van de app is gratis, maar je hebt wel een abonnement nodig op Rocketbody Premium. Dit kost €43,99 voor drie maanden, en €87,99 voor een jaar.

In Your Face

Kom je vaak te laat voor vergaderingen? Dan is In Your Face iets voor jou. Wanneer het tijd is om naar je vergadering te gaan komt er een full screen herinnering op het scherm van je Mac – letterlijk ‘in your face’. Deze melding laat ook zien wat voor vergadering je hebt, waar deze is en hoe laat deze precies begint. In Your Face maakt hiervoor gebruik van je agenda en wordt automatisch geüpdatet als je agenda bijwerkt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 september 2019 om 13:00
Onderwerp
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.