Asterix MegaKlap komt op 25 juli naar iPhone en iPad

Asterix: Megaslap is een nieuwe Asterix-game van Bulkypix, waarin je een Romein zover mogelijk moet wegslaan. De game verschijnt op 25 juli 2013.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

asterix-megaslapDe stripboeken van Asterix blijven onverminderd populair. Het is dan ook verbazingwekkend dat er maar één Asterix-app in de App Store te vinden is: Cherche et Trouve Astérix, een hidden objectgame waarbij je in 18 verschillende omgevingen Asterix, Obelix, Panoramix en de andere helden moet terugvinden. Gelukkig komt er binnenkort nog een tweede game aan, onder de titel Asterix: MegaKlap, gemaakt door Bulkypix.

De Engelse naam van de game wordt overigens Asterix MegaSlap en in Frankrijk heet ‘ie MegaBaffe. De game staat op de planning voor volgende week donderdag, 25 juli. In de game proberen de Galliërs zich andermaal te verzetten tegen de Romeinen, door gebruik te maken van het toverdrankje. De insteek van deze game is om de Romeinen zo ver mogelijk weg te slaan, buiten het Gallische dorpje en liefst ook over de grenzen van het Gallische rijk tot aan Egypte. Je kunt de Romein voorzien van een helm, mantel, bliksemflits, springkussen en andere hulpstukken zodat hij zover mogelijk weggemept wordt. In de game kom je omgevingen tegen die je kent uit de stripboeken, zoals Rome, Lutetia, Egypte en Helvetia. Je kunt 30 kaarten met karakters verzamelen tijdens het spelen. En je unlockt tijdens het wegslaan van de Romein extra objecten waarmee je hem nog veel verder kunt laten vliegen. Daarna vergelijk je je eigen score met die van je vrienden.

Vanaf donderdag 25 juli op de iPhone, iPad en iPod touch als universele app voor €0,89.

Update: de game is inmiddels verkrijgbaar.
Downloaden: Asterix MegaKlap (€0,89, universeel, iOS 4.3+)

Asterix-Megaslap-groot

Via: persbericht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2013, 17:34
Categorie Games
Onderwerp asterix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.