Light Bike brengt Tron’s Light Cycles naar de iPhone

De Japanse ontwikkelaar Pankaku heeft een gratis demoversie uitgebracht van de nieuwe game LightBike, een variant van Tron op de iPhone in een 3D-omgeving. Het bijzondere van de game is dat je multiplayer op hetzelfde scherm kunt spelen, terwijl beide spelers hun duimen op het scherm hebben. In de game bestuur je een LightBike, die […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Tron Light BikeDe Japanse ontwikkelaar Pankaku heeft een gratis demoversie uitgebracht van de nieuwe game LightBike, een variant van Tron op de iPhone in een 3D-omgeving. Het bijzondere van de game is dat je multiplayer op hetzelfde scherm kunt spelen, terwijl beide spelers hun duimen op het scherm hebben. In de game bestuur je een LightBike, die muren van licht opbouwt rondom jouw spoor. Je moet zorgen dat je tegenstander tegen zo’n muur ‘botst’.


De bediening is vrij eenvoudig: je tikt links om naar links te sturen en rechts om naar rechts te sturen. In het midden van het scherm tikken zorgt ervoor dat je sneller gaat. Met de gratis Free-versie is het alleen mogelijk om in je eentje de Easy Mode te spelen. Als straks de volledige versie uitkomt kun je met z’n tweeën op een splitscreen-weergave spelen of met 2 tot 4 spelers via Wi-Fi strijden. Die versie komt echter pas in februari.

Installeren: LightBike Free (gratis)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via: Gizmodo

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 22:49
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.