Winkelactie wijst op iPhone-lancering op vrijdag 21 oktober

Volgens interne informatie van Best Buy staat er op 21 oktober 2011 iets grootst te gebeuren. Er zal promotiemateriaal van Apple worden aangebracht, iets wat bij de iPhone 4 ook gebeurde.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Best BuyEen foto van het interne systeem van winkelketen Best Buy zou aanwijzingen kunnen bevatten voor de releasedatum van de iPhone 5. In de evenementenkalender voor retailmedewerkers is te zien dat er op 21 oktober 2011 een Apple fixture in de filialen zal worden aangebracht. Het promotiemateriaal zou bedoeld kunnen zijn voor de iPhone 5. De aanvang van de werkzaamheden zijn om 6:00 uur ‘s ochtends en om 9:00 uur moeten de voorbereidingen klaar zijn. Vrijdag is traditioneel de dag waarop de iPhone veelal in de verkoop is gegaan.

Volgens de tipgever van This Is My Next is het niet de normale wijze waarop promotiemateriaal in de winkel wordt aangebracht. Het is niet gebruikelijk dat om 6:00 uur ‘s ochtends een manager aanwezig moet zijn. Vorig jaar gebeurde er met de lancering van de iPhone 4 precies hetzelfde. Best Buy heeft een bijeenkomst voor winkelmanagers gepland op 10 oktober om komende productlanceringen te bespreken. Uitgaande van deze datum zou de iPhone 5 eind van de maand oktober uitkomen, met een aankondiging midden oktober. Eerder gingen nog geruchten dat 7 oktober de datum zou zijn waarop de iPhone 5 in de verkoop gaat. Best Buy is een van de grootste winkelketens in de VS, vergelijkbaar met Media Markt in Europa.

iphone-installation-bby

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2011, 19:20
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen best buy, promotie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.