Drie nieuwe iPhone-speakerdocks van XtremeMac

XtremeMac is geen bekende speler in de wereld van iPhone-speakerdocks, maar nu heeft het merk in één keer drie nieuwe opladers met speakerfunctie voor de telefoon van Apple aangekondigd.

iPhone speakerdock Soma TravelDe iPhone-accessoiremaker XtremeMac heeft het doek getrokken van drie nieuwe speakersets die de iPhone, iPad of iPod kunnen opladen. De fabrikant is vooral bekend door het maken van hoesjes voor de apparaten van Apple, maar heeft met de Tango TRX al wel een speakerdock in de markt gezet voor 125 euro. De drie nieuwe accessoires moeten volgende maand verschijnen tegen prijzen die daar vermoedelijk onder liggen.

Die conclusie trekken we in ieder geval uit het formaat van de docks, gezien de Tango groter is dan de drie nieuwe modellen. Daarvan is de Luna Voyager II de handigste om in huis te hebben staan. Die fungeert ook als wekkerradio met een oranjekleurig display. Het dock is redelijk plat en net iets breder dan een iPad, zodat ook die er eenvoudig op gezet kan worden.

iPhone speakerdock XtremeMac Luna Voyager II

De andere twee richten zich vooral op draagbaarheid. De Soma Stand is een piramide met aan beide zijkanten een speaker. Het dock werkt niet alleen op stroom, maar kan ook op batterijen draaien.

iPhone speakerdock XtremeMac Soma Stand

De Soma Travel is vermoedelijk de meest conventionele van de drie. Het heeft een weinig opzienbarende, rechthoekige vorm en is niet veel langer dan twee iPhone’s in de lengte naast elkaar. Ook de Travel is, de naam zegt het al, gericht op mobiliteit en kan ook op batterijen werken naast stroom.

iPhone speakerdock Soma Travel

Via iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2011, 13:41
Categorie Accessoires
Onderwerp dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.