iCulture winactie: Fitbit Blaze

Win een Fitbit Blaze smartwatch met extra bandjes! #winactie #10jaariCulture

We geven vandaag de Fitbit Blaze weg tijdens de #10jaariCulture winactie, met dank aan Fitbit. Maak kans op deze smartwatch met sportfuncties, inclusief twee extra bandjes van nylon en leer.

iCulture winactie: Fitbit Blaze

We hebben vandaag (alweer!) een heel mooie prijs in de #10jaariCulture winactie. Iets waar je altijd iets aan hebt, ongeacht hoe sportief je bent: de Fitbit Blaze. Deze smartwatch van Fitbit kan veel meer dan je denkt en er zit ook een ingebouwde hartslagmeter in. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Fitbit.

Fitbit Blaze met twee extra bandjes!

We mogen namens Fitbit de Fitbit Blaze smartwatch weggeven, inclusief twee extra horlogebandjes! Deze prijs heeft een winkelwaarde van meer van €200 en bestaat uit een Fitbit Blaze Black met zwart polsbandje in maat L. Bovendien krijg je er een bruin lederen bandje (Saddle Leather Flare) en een groen nylon bandje (Olive Nylon Flare) bij, zodat je ook nog eens anders voor de dag kunt komen.

Fitbit is het bekendste merk fitnesstrackers en de Blaze is de meest zakelijk uitziende smartwatch die ze hebben uitgebracht, dus dat lijkt ons wel een erg gewilde prijs. Ook kans maken? Dan moet je gewoon meedoen!

Fitbit Blaze

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze iCulture-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 januari 2017, 20:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen #10jaariCulture, winactie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.