Week Calendar iPhone iPad iOS 8 support

Week Calendar krijgt Dropbox-integratie

De Nederlandse agenda-app Week Calendar voor iPhone en iPad heeft nu Dropbox ondersteuning voor het toevoegen van bijlagen bij afspraken.

Week Calendar iPhone iPad iOS 8 supportDe populaire Nederlandse agenda-app Week Calendar is voorzien van Dropbox-integratie, waardoor je bestanden aan je afspraken kan hangen. Zo kan je zelf en kunnen deelgenoten van de afspraak de bijlage bij een afspraak openen. De nieuwe functie is er zowel voor de iPhone als de iPad-versie.


Het Dropbox-document voeg je in bij het aanmaken of bewerken van een afspraak. Je kiest een bestand uit de map en Week Calendar maakt er automatisch een deelbare link van. Die wordt in het notitieveld bij een afspraak gestopt en zo is de bijlage ook voor deelgenoten van de afspraak te zien. Deelgenoten die ook Week Calendar hebben, kunnen het bestand zelfs direct openen door te drukken op de infoknop bij een afspraak.

De update van Week Calendar komt slechts een ruime week na de vorige nieuwe functie van de applicatie: lokale agenda-uitnodigingen. Ook daar spelen deelgenoten van je afspraak een grote rol. Je kan iemand uit je eigen adresboek uitnodigen voor een afspraak en die ontvangt vervolgens een e-mail om de afspraak direct in Week Calendar te openen. Tegelijk zie jij een profielfoto van de deelgenoot bij je afspraak staan.

Week Calendar is een van de grootste Nederlandse exportproducten op appgebied. In de Verenigde Staten telt de app bijvoorbeeld bijna 4000 tevreden App Store-recensies. We adviseren Week Calendar ook als je op zoek bent naar een uitgebreide agenda-app.

Lees ook: Beste agenda-apps voor iPhone en iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.