Path Input iPhone toetsenbord

Path Input toetsenbord nu geschikt voor WhatsApp

Het Nederlandse swipe-toetsenbord Path Input voor iOS 8 is nu geoptimaliseerd voor 'opgeblazen' apps op de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Path Input iPhone toetsenbordHet alternatieve iOS 8-toetsenbord Path Input is nu geoptimaliseerd voor apps die nog niet zijn afgestemd op het grote scherm van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Dat betekent dat je nu ook probleemloos kan swipen over letters om woorden te schrijven in bijvoorbeeld WhatsApp.


Tijdens onze Path Input review ontbrak die mogelijkheid nog. Toen viel een deel van de toetsen op het toetsenbord uit beeld in ‘opgeblazen’ apps op de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Op apps die nog niet waren geoptimaliseerd voor de grotere schermen, kon je er dus nog niks mee. Dat is met ingang van de nieuwe update verholpen.

Path Input review zin beginnenIn onze recensie noemden we Path Input niet alleen het eerste Nederlandstalige swipe-toetsenbord voor iOS 8, maar ook een goéd toetsenbord. Woorden vegen gaat soepel, er staan bijna altijd goede woordsuggesties boven de toetsen en leestekens en emoji zitten op een logische plek.

Een ander door ons getest iOS 8-toetsenbord dat een update kreeg, is Translator Keyboard. Daar hebben we onze recensie op aangepast.

Lees ook: Leuke toetsenborden voor iPhone en iPad

Met dank aan Ruud voor de tip

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.