Deze wallpaper benadrukt de ‘notch’ van je iPhone X

Met 'The X' wallpapers kun je de 'notch' van je iPhone X extra benadrukken met een kleurlijn, krijtstreep of stiksel.

Notch-wallpaper

Waarom zou je je schamen voor de inkeping (‘notch’) op je iPhone? De eerste Chinese klonen met notch zijn al gesignaleerd, zoals deze. Maar wij kiezen natuurlijk voor de enige echte iPhone X, waarbij we de notch nog eens extra benadrukken met een wallpaper.


We hebben eerder al eens geschreven over de website heyeased.weebly.com, waar je wallpapers vindt waarmee je mappen kunt laten verdwijnen, het dock verbergen of een compleet zwarte achtergrond kunt instellen. Ook zijn er wallpapers waarmee je de mappen een rond uiterlijk geeft.

‘The X’ wallpapers

Maar we willen het hier hebben over de nieuwe serie wallpapers met de naam ‘The X’. Deze benadrukken de hap uit het beeldscherm. Je kunt kiezen uit rood, oranje, groen, blauw en allerlei andere kleuren. Daarnaast zijn er wallpapers met het effect van een schoolbord en stiksel op spijkerstof, voor het geval je net iets anders wil. Zorg dat je de opties Perspectief en Verminder beweging niet hebt ingeschakeld voor het beste effect.

Notch-wallpaper voor iPhone X

Het werkt als volgt:

  1. Kies een van de randkleuren, bijvoorbeeld oranje of groen. Tik op het plaatje om de volledige versie te zien.
  2. Druk op het scherm om de afbeelding op te slaan.
  3. Ga naar Instellingen > Achtergrond om de wallpaper in te stellen voor je beginscherm.

… of raadpleeg onze tip over het instellen van wallpapers op je iPhone.

Bekijk ook

Zo kun je een andere iPhone wallpaper instellen

Hoe kun je een leuke nieuwe wallpaper instellen op je iPhone, iPad of iPod touch? In deze tip lees je alles over wallpapers downloaden, zelf maken en wallpaper instellen.

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.