Notch-wallpaper voor iPhone X

Deze wallpaper benadrukt de ‘notch’ van je iPhone X

Met 'The X' wallpapers kun je de 'notch' van je iPhone X extra benadrukken met een kleurlijn, krijtstreep of stiksel.

Notch-wallpaper

Waarom zou je je schamen voor de inkeping (‘notch’) op je iPhone? De eerste Chinese klonen met notch zijn al gesignaleerd, zoals deze. Maar wij kiezen natuurlijk voor de enige echte iPhone X, waarbij we de notch nog eens extra benadrukken met een wallpaper.

We hebben eerder al eens geschreven over de website heyeased.weebly.com, waar je wallpapers vindt waarmee je mappen kunt laten verdwijnen, het dock verbergen of een compleet zwarte achtergrond kunt instellen. Ook zijn er wallpapers waarmee je de mappen een rond uiterlijk geeft.

‘The X’ wallpapers

Maar we willen het hier hebben over de nieuwe serie wallpapers met de naam ‘The X’. Deze benadrukken de hap uit het beeldscherm. Je kunt kiezen uit rood, oranje, groen, blauw en allerlei andere kleuren. Daarnaast zijn er wallpapers met het effect van een schoolbord en stiksel op spijkerstof, voor het geval je net iets anders wil. Zorg dat je de opties Perspectief en Verminder beweging niet hebt ingeschakeld voor het beste effect.

Notch-wallpaper voor iPhone X

Het werkt als volgt:

  1. Kies een van de randkleuren, bijvoorbeeld oranje of groen. Tik op het plaatje om de volledige versie te zien.
  2. Druk op het scherm om de afbeelding op te slaan.
  3. Ga naar Instellingen > Achtergrond om de wallpaper in te stellen voor je beginscherm.

… of raadpleeg onze tip over het instellen van wallpapers op je iPhone.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2017, 11:01
Categorie iDevices
Onderwerp wallpaper
Device iPhone X

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven?
Meld het ons!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.