Korting op het nieuwe Nederlandse boek ‘(Inside) Apple’

Er is nu ook een Nederlandse versie van het boek 'Inside Apple' verkrijgbaar. 'Apple' onthult nieuwe feiten over de werkwijze en de bedrijfscultuur van Apple. iPadclub heeft een voorpublicatie van het boek en geeft korting op de e-bookversie.

Apple boek UnieboekDe afgelopen tijd was het boek ‘Inside Apple’ regelmatig in het nieuws. Inmiddels is er ook een Nederlandse versie van het boek verschenen, met een iets kortere titel. ‘Apple’ onthult allerlei nieuwe feiten over de werkwijze en de bedrijfcultuur van Apple. Een mooie gelegenheid om dit weekend op de bank te kruipen en helemaal in de wereld van Apple te duiken! De paperback-versie (€19,99) moet nog gedrukt worden, maar de e-bookversie (€15,99) is al wel verkrijgbaar. iPhoneclub en iPadclub mogen in samenwerking met uitgeverij Unieboek|Het Spectrum extra korting geven op de aankoop: met een kortingscode betaal je nog maar €9,99 bij bestellen via Wazzaa.nl.

Alle informatie lees je in dit artikel op iPhoneclub. Je vindt er ook een voorpublicatie uit het boek, zodat je een indruk krijgt van de interessante feitjes die je te weten gaat komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2012, 14:24
Categorie Apple
Onderwerp apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.