twitterrific iconen

Twitterrific voor iOS laat je meerdere foto’s uploaden

Twitterrific voor iOS heeft een update gekregen met meerdere foto's uploaden via een tweet en video's van Vine, Instagram en Moby bekijken.

twitterrific iconenTwitterrific heeft een update voor de iOS-app uitgebracht. Versie 5.9 geeft je de mogelijkheid om meerdere foto’s tegelijk te uploaden en te bekijken. Ook kun je nu gif-animaties bekijken in de app. Dat geldt ook voor video’s van Vine, Instagram, Moby en andere diensten: je krijgt ze te zien zonder dat je nog een andere app hoeft te openen.

Net als in Twitter’s officiële app kun je nu maximaal vier foto’s per tweet uploaden. Meerdere foto’s bekijken kan ook: je bladert door de schermvullende foto’s terwijl je over het scherm veegt. Bij Instagram-foto’s openen ze in Twitterrific’s ingebouwde fotoviewer. Er zitten nog wat andere verbeteringen in, zoals bij het doorsturen van foto’s en linkjes naar Pocket. Zodra je dat doet, zal Twitterrific de oorspronkelijke tweet erbij opslaan.

Twitterrific 5 Twitter-app indelenJe kunt nu snel een tijdlijn van mentions naar een bepaalde persoon in beeld krijgen, door op de avatar te drukken en de betreffende optie te kiezen uit het menu dat verschijnt. Verder zijn er nog wat kleine problemen opgelost, zoals bij het sturen van tweets naar Evernote en Storify.

Twitterrific is sinds een klein jaar overgestapt op een freemium-model. De app is gratis te gebruiken, maar specifieke functies zoals pushberichten, vertalen van tweets en verwijderen van reclame zijn via een in-app aankoop te bemachtigen. Voor €3,99 koop je alle aanvullende functies in één keer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2015, 14:59
Categorie Apps
Onderwerpen twitter, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.