Streaming videodienst Hulu toch op de iPad?

Hulu is een dienst waarmee je online tv-series en films kunt bekijken. Geruchten zeggen dat deze de website aan het aanpassen zijn om in maart bij de lancering films en tv-programma's op de iPad te bekijken.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Video op de iPadHulu is een dienst waarmee je in de VS online TV-series en films kunt bekijken. Deze dienst is op dit moment na YouTube de grootste video-website van de wereld. Toen de iPad uitkwam en bekend werd dat de iPad geen Flash zou ondersteunen zat Hulu met een probleem. Toch is er goed nieuws uit het kamp van Hulu. Geruchten zeggen dat de website aangepast wordt om in maart tijdens de lancering van de iPad tv-series en films op de iPad te kunnen bekijken.

Hulu biedt momenteel alle films en series via de Flash-speler aan. Aangezien er geen Flash wordt ondersteund op de iPad, zullen deze video’s niet op de iPad te kijken zijn. Hiervoor moeten de video’s in H.264-formaat zijn om op de iPad afgespeeld te kunnen worden. Sinds midden 2008 heeft Hulu alle video’s al in dit formaat. Het enige wat deze nu moet doen is de website net als YouTube en Vimeo optimaliseren met HTML5 zodat de video’s ook op de iPad bekeken kunnen worden.

Bron: AppAdvice

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2010, 19:02
Categorieën Apps, Geruchten, iDevices
Onderwerpen accu, batterij, bluetooth, flash, html5, ipad, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.