Revolve: iPhone-springtouw met Bluetooth 4.0

De Revolve is een springkoord dat via Bluetooth 4.0 met je iPhone verbindt. Hierdoor houd je bij hoeveel je hebt gesprongen.

RevolveJe kunt binnenkort ‘touwtjespringen’ toevoegen aan de bezigheden die je met je iPhone kunt bijhouden. De Revolve is een springtouw dat via Bluetooth 4.0 in verbinding staat met je iPhone 4S of iPhone 5. Het Revolve-springkoord geeft aan de bijbehorende app door hoe lang je hebt gesprongen, hoeveel sprongen je hebt gemaakt en hoeveel calorieën je al hebt verbrand.

Het gebruik van Bluetooth 4.0 in de Revolve brengt zowel voor- als nadelen met zich mee. Bluetooth 4.0 is een stuk zuiniger, waardoor het springtouw een batterijduur van twee weken heeft als je hem gebruikt. Staat hij op standby, dan hoef je hem pas na twee maanden opnieuw op te laden. Daar staat tegenover dat Bluetooth 4.0 pas sinds de iPhone 4S door Apple wordt gebruikt. Hierdoor werkt niet iedere iDevice met het touw.

Op het moment is de Revolve nog niet verkrijgbaar. Webshop Quirky probeert er eerst achter te komen hoeveel mensen precies voor het springkoord willen geven zodra hij op de markt verschijnt. Hieraan kun je meehelpen door op hun site antwoord te geven op een viertal vragen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2012, 14:18
Categorie Accessoires
Onderwerp bluetooth

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.