MobileMount+: iPhone-houder met zuignappen en statiefhouder

De MobileMount+ is een iPhone-houder met zuignappen en een statiefhouder. Hierdoor kun je de iPhone bijna overal op bevestigen.

MobileMount+ 1Een jaar geleden dook de MobileMount voor het eerst op. Deze aparte iPhone-houder maakt gebruik van twee zuignappen, waardoor je hem op nagenoeg ieder oppervlak kan bevestigen. De MobileMount+ doet daar een schepje bovenop: bij deze variant op de MobileMount kun je één van de zuignappen losschroeven, zodat je hem kunt vervangen met een statiefhouder. Zo kun je de iPhone ook makkelijk op een statief bevestigen.

Plak je de MobileMount+ niet op een raam of een muur, dan kun je hem ook als gewone iPhone-houder gebruiken. Hierbij zet je de onderste zuignap op een ondergrond, waardoor de iPhone rechtop komt te staan.

MobileMount+ 2Om geld in te zamelen voor de MobileMount+ zijn de makers wederom naar Kickstarter gestapt. Via de crowdfundsite hopen ze binnen twee maanden 25.000 dollar in te zamelen. Door minstens 45 dollar te doneren ben je verzekerd van een MobileMount+, mits het geld wordt ingezameld. Ben je er iets later bij, dan moet je een donatie van 55 dollar maken. Dit is inclusief verzendkosten.

De MobileMount+ maakt gebruik van een nieuw ontwerp. Dat is slecht nieuws voor bezitters van de originele MobileMount: zij moeten het nieuwe accessoire in zijn volledigheid aanschaffen, mits ze de statiefhouder willen gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 december 2012, 17:25
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.