the-whole-pantry

Apple geeft receptenapp The Whole Pantry gratis weg

Apple geeft de receptenapp The Whole Pantry gratis weg via de Apple Store-app. De nadruk ligt op gezond en bewust eten.

Heb je nog steeds geen goede recepten voor het kerstdiner gevonden? Misschien kan Apple je dan helpen. Ze geven momenteel via de Apple Store-app (dus niet via de App Store) de receptenapp The Whole Pantry gratis weg.

The Whole Pantry is niet voor iedereen geschikt. Je moet wel gewend zijn om Engelstalige recepten te lezen, al wijst alles zich eigenlijk vanzelf. Via de instellingen kun je aangeven dat hoeveelheden in metrische eenheden moeten worden getoond. Gelukkig hanteert de app vaak handige standaardmaten, zoals koppen, eetlepels en theelepels. En wat de ingrediënten betreft kom je er ook wel uit: voor quinoa, almond en ricotta heb je geen woordenboek nodig.

the-whole-pantry-4 the-whole-pantry-3

The Whole Pantry dankt zijn naam aan de gekozen insteek: de nadruk ligt op bewust eten. Reken dus op veel groente, volkorenproducten en onbewerkte ingrediënten. De app wil je geen dieet of leefwijze opdringen, maar probeert te laten zien hoe je eenvoudige producten zoals groente en fruit vaker in je maaltijden kunt opnemen. De app belooft dat je de gezondheidsvoordelen vanzelf gaat merken: een betere huid, minder allergische reacties, betere spijsvertering en een gelijkmatiger humeur. De kerstrecepten krijg je er niet zomaar bij – die zul je voor €0,89 moeten aanschaffen via een in-app aankoop. Maar met de gratis verkrijgbare recepten kom je ook al een heel eind.

The Whole Pantry downloaden via Apple Store-app

Let op: The Whole Pantry wordt gratis aangeboden via de Apple Store-app en is dus niet gratis in de App Store te vinden. Je moet in de Apple Store-app een promocode bemachtigen, waarmee je vervolgens de app kunt downloaden. In een handleiding beschrijven we uitgebreid hoe je dit doet.

Of volg gewoon deze stappen:

  • Open de Apple Store-app.
  • Ga naar het tabblad Uitgelicht.
  • Blader omlaag en je ziet op een gegeven moment de speciale aanbieding.
  • Tik erop en volg de aanwijzingen op het scherm.

the-whole-pantry-1 the-whole-pantry-2

Zie je de aanbieding voor The Whole Pantry niet? Dan kunnen er een aantal dingen aan de hand zijn:

  • Je bent Belg. In België is geen officiële Apple Store-app en dus is het ook niet mogelijk om de app te downloaden. Oplossing: neem een Nederlands iTunes-account erbij! Kost niets, levert regelmatig iets leuks op.
  • Je woont in de grensstreek. In dat geval kan het zijn dat een Duitse Apple Store dichterbij is, waardoor de app denkt dat je Duitser bent. Oplossing: ga naar Instellingen > Privacy > Locatievoorzieningen > Apple Store en schakel de locatievoorzieningen uit. Vervolgens ga je weer naar de Apple Store-app, kies een Nederlandse Apple Store (Amsterdam, Den Haag of Haarlem) en check opnieuw of de app erbij staat. Het is niet nodig om de Apple Store-app te verwijderen en je iDevice opnieuw op te starten.

Teveel gedoe of is de actie alweer voorbij? Dan kun je The Whole Pantry ook gewoon via de App Store downloaden, waarbij je uiteraard wel betaalt voor de app:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2014, 17:59
Categorie Apps
Onderwerp recepten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.