Pop Video: goedkope projector voor de iPhone

De Pop Video is een pico-projector voor de iPhone, die verkocht wordt voor 100 dollar. Het accessoire is aan te sluiten op de 30-pin connector van de iPhone en laat van alles zien met behulp van een bijbehorende app.

Pop Video projectorEr zijn op het moment een aantal projectors voor de iPhone verkrijgbaar, maar de meesten zijn dankzij een hoog prijskaartje niet voor iedereen een optie. De nieuwe projector Pop Video probeert zich meer op de mainstream markt te richten, met een prijs van slechts 100 dollar. Daarnaast kan deze pico-projector de iPhone’s volle retina-resolutie van 960 bij 540 pixels tonen, in plaats van de gebruikelijke 640 bij 360 pixels.

Je kunt de Pop Video-projector aansluiten om de 30-pin-connector van je iPhone, om vervolgens twee uur lang beelden van je iPhone op een muur te projecteren. De projector lijkt op dezelfde wijze als een televisie-connector te werken, wat betekent dat je alleen bepaalde dingen in een app kunt projecteren. Een speciale app van de fabrikant zorgt er echter voor dat je ook Twitter en YouTube kunt laten zien.

De Pop Video heeft een batterijduur van twee uur. Het duurt vier uur voordat het accessoire volledig is opgeladen. Om de projector op te laden, kun je de bijgeleverde micro-USB-kabel gebruiken.

Op het moment is de Pop Video nog niet verkrijgbaar. Hij is alvast te bestellen op de site van de fabrikant, maar alleen Amerikaanse en Canadese kopers komen hiervoor in aanmerking. Er lijken echter wel plannen te zijn om de projector buiten Amerika te verkopen: de handleiding op de site is alvast vertaald naar het Duits, Frans, Chinees en Japans.

Downloaden: Pico-projector (gratis, bijbehorende app)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6jNJOd3muQg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 mei 2012, 21:33
Categorie Accessoires
Onderwerpen projector, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.