Nieuwe iPad mini-cases online verschenen

Giz-China heeft foto's van verschillende iPad mini-cases weten te bemachtigen. De foto's tonen een volledige hoes en een hardcover.

iPad mini case 1Nadat eind juli de eerste hoesjes voor de iPad mini opdoken, zijn er nu weer foto’s van potentiële cases online verschenen. Giz-China heeft foto’s van verschillende cases, die bedoeld zijn om de iPad mini te beschermen of rechtop te zetten. Hoewel de kans klein is dat de Chinese case-makers veel meer weten over Apple’s iPad mini-plannen dan wij, is het interessant om te zien hoe een case voor de in geruchten besproken iPad er uit zou komen te zien.

iPad mini case 2In het concept van een leren hoes is een rendering van de iPad mini te zien gebaseerd op geruchten. Deze heeft onder andere de kleinere dock-connector, die in alle iOS-apparaten gebruikt zou worden. De rand om het scherm is aan twee kanten ook dunner. De case lijkt qua functionaliteit erg op een eerder verschenen hoesje.

De harde cases hebben een gat aan de bovenkant. Het is nog niet duidelijk waar een iPad dit gat precies voor zou kunnen gebruiken. Volgens Giz-China zou je hier een koord door kunnen rijgen om de iPad om je pols te binden.

Eerder speculeerden verschillende Apple-kenners dat de iPad mini niet op Apple’s mogelijke evenement op 12 september wordt gepresenteerd. In plaats daarvan zou Apple een apart evenement organiseren om de iPad mini uit de doeken te doen, en wordt alleen de iPhone in september onthuld.

iPad mini 3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2012, 15:55
Categorieën Accessoires, Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.