iPhone-6S-geruchten

Nieuwe info bevestigt 12 megapixelcamera en 4K video-opnames voor iPhone 6s

Het wordt al langer geroepen, maar met dit document in handen lijkt het er sterk op dat de camerakwaliteit van de iPhone 6s er inderdaad op vooruit gaat. Ook filmpjes gaan er dankzij 4K mooier uitzien.

iPhone-6S-geruchten

Een gelekt document van iPhone-producent Foxconn bevestigt de geruchten over de hogere kwaliteit van foto’s en video’s die we met de iPhone 6s kunnen schieten.

Het is een goede week voor geruchten rondom de iPhone 6s. Gisteren kwamen we meer te weten over een nieuwe chip en de dag ervoor lekten foto’s uit van het uiterlijk van de nieuwe iPhone. Vandaag is de camera aan de beurt, dankzij een document dat een Foxconn-medewerker online zette.

12 megapixels, 4K video

Daarin is te zien dat de iPhone 6s een 12-megapixelcamera krijgt, waar je ook video’s mee kunt schieten in 4K-kwaliteit. Zowel IHS Technology analist Kevin King als Ming Chi Kuo van KGI Securities voorspelden dat de 6s inderdaad een camera van deze kwaliteit krijgt, dus zo vergezocht is het gerucht niet.

Lees ook: Dossier iPhone 6s

Vergeleken met de iPhone 6 en 6 Plus gaat de kwaliteit van de camera er dus aanzienlijk op vooruit. Zo heeft de iPhone 6 slechts een camera van 8-megapixels. Ook is er dankzij het kleinere moederbord ruimte voor een grotere accu in de 6s, die dankzij de batterijbesparende modus van iOS 9 sowieso al langer mee moet gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juli 2015, 13:05
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen foxconn, iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.