Nieuw bewijs voor iPod touch met camera opgedoken

Dat Apple aanvankelijk wel van plan leek een camerasensor in te bouwen blijkt uit een screenshot van de officiële Apple Support-site.

iPod touch cameraWe zullen waarschijnlijk nooit weten waarom Apple geen camerasensor heeft ingebouwd in de iPod touch 3G. Wij houden het op last-minute problemen met de sensor, waardoor er een snelle beslissing gemaakt is om de muziekspeler zonder camera uit te brengen. Dat Apple aanvankelijk wel van plan leek een camerasensor in te bouwen blijkt uit iPod-hoesjes met een uitsparing voor de camera, gelekte foto’s van een iPod touch-printplaat met camerasensor en nu ook uit een screenshot van de officiële Apple Support-site. Op de site is te lezen hoe je de melding ‘Camera gedetecteerd…’ kan uitschakelen wanneer je een iPhone of iPod touch op een Mac aansluit.


Apple’s eigen Support Site laat duidelijk zien dat de melding optreedt bij een iPod touch. De screenshot staat sinds gisteren op de site; het is dus nu gokken wanneer Apple met een iPod touch-met-camera op de proppen komt.

iPod touch met camera

iPod touch met camera

Bron: 9to5Mac

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.