Neem je iPad mee in bad: Waterwear, WaterGuard en Aquapac waterdichte iPad-cases

Neem je iPad mee in bad of het strand! Met de Waterwear van Tunewear en de WaterGear van TrendyDigital blijft je iPad bestand tegen spatten, vuil en andere invloeden.

waterwear ipadEerder vandaag schreven we over het ontbreken van een vochtsensor in de iPad 2. Ben je helemaal in de stemming om je iPad mee in bad te nemen, dan hebben we twee hoesjes gevonden waarmee je de iPad gewoon in bad kunt laten vallen. Tunewear maakt de hiernaast afgebeelde Waterwear, een waterbestendige hoes die je iPad beschermt tegen water en stof.

In bad kun je dan gewoon blijven internetten, e-mailen en video’s kijken. Via het doorzichtige materiaal kun je het scherm blijven bedienen. Tunewear heeft gekozen voor een combinatie van klemmen, klittenband en ziplocs om de case te sluiten.

Je kunt de hoes ook gebruiken voor kleine apparaten die niet nat mogen worden. Er is een speciaal vakje gemaakt voor een MiFi (persoonlijk Wi-Fi-hotspotje). Ook handig voor in de keuken, bij het zwembad of aan het strand. Er zit een schouderband aan om de case te dragen.

Meer info: Waterwear van Tunewear ($39,95)

tunewear waterwear ipad

De WaterGuard is een soortgelijke oplossing van TrendyDigital. Deze werkt als een druk-en-sluitzakje zoals je op luchthavens moet gebruiken om vloeistoffen mee te nemen. Vorig jaar verscheen de eerste editie van deze hoes, maar inmiddels hebben ze een verbeterde versie uitgebracht, met padding aan de achterkant en een betere pasvorm.

trendydigital watergearDe zijkanten en de achterkant zijn van blauw of paars halftransparant materiaal gemaakt. Tijdens een regenbui kun je de iPad gewoon blijven gebruiken en ook hier is het scherm door het transparante materiaal heen gewoon te gebruiken.

Er zit een nek- en schouderband bij om de iPad makkelijk met je handen vrij te kunnen vervoeren. TrendyDigital is een minder bekende fabrikant dan Tunewear, maar de case is dan ook een stuk goedkoper. Bij Amazon betaal je $19,99, bij de fabrikant zelf een paar dollars meer.

Meer info: WaterGear van TrendyDigital ($23,99)

acquapac caseEen bekende fabrikant is Aquapac. Zij brengen een reeks hoezen op de markt, voor telefoons, tablets, paspoorten, camera’s en allerlei andere apparaten. Het is de kunst om de juiste formaat hoes voor jouw apparaat te vinden, maar gelukkig is dat voor de iPad duidelijk aangegeven. De Large Whanganui Electronics Case is precies geschikt voor de iPad (en is vernoemd naar de Whanganui-rivier in Nieuw Zeeland). Aquapac belooft dat ze 100% waterproof zijn en dat het touchscreen probleemloos blijft werken. Deze case blijft drijven wanneer het in water komt. Ook hier krijg je een schouderband meegeleverd en de gepatenteerde Aquaclip zorgt ervoor dat er geen water binnendringt.

Meer info: Large Whanganui Electronics Case van Aquapac (£25)

Let op: deze hoezen zijn natuurlijk niet bestand tegen langdurige en diepe onderdompeling. Maar als de hoes in bad valt of als je ermee in de regen loopt, blijft je iPad droog.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2011, 13:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, game, ipad, strand

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.