Lytro Camera nu in Nederlandse Apple Store verkrijgbaar in speciale blauwe uitvoering

De blauwe 16GB Lytro Camera is vanaf nu exclusief in de Nederlandse en Belgische Apple Store verkrijgbaar. Met Lytro kun je lichtveldfotografie doen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

lytro blauwBen je geïnspireerd geraakt door onze praktijktest van de Lytro Camera van een paar dagen geleden? Dan kun je meteen een bestelling plaatsen voor de blauwe Lytro Camera. Die is vanaf vandaag in de online Apple Store in Nederland en België te koop. Dat het geen koopje is, daar hadden we natuurlijk al voor gewaarschuwd. Voor €549 koop je deze exclusieve kobaltblauwe 16GB uitvoering, die alleen via de Apple Stores verkrijgbaar zal zijn.


lytro iphoneIn de Amerikaanse Apple Store zijn vanaf vandaag trouwens ook de goedkopere zilverkleurige 8GB-versies van de Lytro-camera’s te koop, maar in Nederland en België zullen we het moeten doen met het exclusieve model: de blauwe Lytro Camera. De officiële app heeft bovendien net een grote update gekregen, zodat je nu realistischer 3D-afbeeldingen kunt maken. Via de nieuw toegevoegde Presentation Mode kun je de 3D-beelden meteen op de tv bekijken als je een apparaat hebt dat AirPlay ondersteunt. Om de app te gebruiken heb je natuurlijk wel de Lytro-camera nodig.

Lytro is een camera voor lichtveldfotografie, waarbij het focussen pas achteraf plaatsvindt. Steve Jobs was zeer geïnteresseerd in de camera’s van Lytro, die qua design ook goed bij Apple zouden passen, maar tot een overname kwam het niet.

Kopen: Lytro Light Field Camera in kobaltblauw
Downloaden: Lytro (gratis, iPhone, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2013, 22:42
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen camera, lytro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.