Life Lite - lampje voor je iPhone

Life Lite is een veelzijdig lampje met iPhone-bediening

De Life Lite is een veelzijdig en eenvoudig mee te nemen Bluetooth-lampje voor allerlei situaties. Je bedient het los of met je iPhone. De Kickstarter-campagne loopt nog tot 1 december.

Als je ‘s nachts foto’s of video’s wilt maken om bijzondere momenten vast te leggen, is goed licht belangrijk. Maar de flitser op je iPhone is niet altijd voldoende en een grote lamp meenemen is niet praktisch. Voor dit soort situaties is de Life Lite bedacht. Deze Bluetooth-lamp is erg klein en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Toch produceert het voldoende licht voor allerlei situaties.

Life Lite - lampje voor je iPhone

Het lampje is te bedienen met je iPhone, maar kan ook los gebruikt worden. De Kickstarter-campagne loopt nog tot begin december.

Life Lite synchroniseert met iPhone

De Life Lite synchroniseert via Bluetooth met de bijbehorende iPhone-app. Hiermee zie je meteen het batterijniveau van de Life Lite, die via micro-USB kan worden opgeladen. Ook kun je op afstand (tot ongeveer 27 meter) instellingen aanpassen. Zo stel je in wat de helderheid moet zijn en heb je de keuze uit verschillende lichttypen zoals flitsen, constant branden en twee strobe-keuzes. De Life Lite heeft ook een ingebouwde optie om rode ogen op foto’s te vermijden. Met de app kun je meerdere Life Lites tegelijkertijd aansturen.

De Life Lite is er voor allerlei situaties. Voor mensen die ‘s nachts foto’s en video’s maken of bijvoorbeeld willen facetimen en skypen. Maar ook voor sporters en professionele fotografen en videofilmers. Het lampje is slechts 3,81 bij 2,54 cm groot en weegt slechts 50 gram. Eenvoudig mee te nemen dus. Ondanks de beperkte grootte produceert het lampje veel licht, al valt de gebruikstijd van een halfuur (op volle sterkte) wat tegen; op halve sterkte blijft het lampje volgens de makers een uur branden.

Het is verkrijgbaar in de kleuren blauw en zwart in verschillende uitvoeringen met onder meer speciale bevestigingen voor op je iPhone, je fiets, digitale camera of GoPro. Voor de goedkoopste versie investeer je 39 dollar exclusief verzendkosten. Kopers kunnen de Life Lite in maart volgend jaar verwachten, als alles goed gaat met het project.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2016, 17:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, lamp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.