Jorno is een opvouwbaar toetsenbord voor de iPhone en iPad

Jorno is een opvouwbaar toetsenbord dat je eenvoudig via Bluetooth kan koppelen met je iPhone of iPad, zodat je onderweg makkelijker kunt schrijven.

Als je onderweg vaak teksten schrijft, weet je hoe gemakkelijk het is om te typen op een extern toetsenbord. Maar daar komt ook meteen een probleem om de hoek kijken: ruimte en gewicht. Het meenemen van een fullsize toetsenbord is te veel gedoe. Jorno is een opvouwbaar toetsenbordje dat die problemen wil oplossen en in dit artikel kijken we of zo’n klein toetsenbordje de moeite waard is.

Jorno: opvouwbaar Bluetooth toetsenbord

Het Jorno-toetsenbord heeft één duidelijke functie: een zo compact mogelijk toetsenbord dat toch nog wat comfort biedt. Dat comfort vind je onder andere terug in de houder die er bijgeleverd wordt. Vouw het pakket uit elkaar en gebruik de houder om je iPhone of iPad gemakkelijk rechtop te zetten.

Gemakkelijk op te bergen
Je kunt het toetsenbord eenvoudig opvouwen door de buitenkanten naar binnen te vouwen. Vouw de houder naar binnen en het toetsenbord is beschermd. De houder waarin je je iPhone of iPad in kan zetten is tevens het hoesje om het toetsenbord te beschermen. De neplederen buitenkant en microfiber binnenkant moeten ervoor zorgen dat er niets kan gebeuren met toetsenbord zodra je het vervoert in je tas. Een groot voordeel van het toetsenbord is dat ‘ie slechts 185 gram weegt.

Opgevouwen Jorno

Verbind eenvoudig met je iPhone
Het toetsenbord is voorzien van Bluetooth 3.0 en werkt zelfs nog wanneer je een iPhone 3GS hebt. Via de Bluetooth-instellingen van je iOS device kun je het toetsenbord koppelen met je iPhone of iPad. Houd vervolgens de FN-toets en de E ingedrukt en je bent klaar om te typen.

Jorno: opvouwbaar toetsenbord

Bestellen via Jorno
Het toetsenbord is vanuit Nederland alleen te bestellen via de webshop van Jorno. Het toetsenbord kost normaal gesproken $99 maar met de kortingscode ‘JORNO’ is het toetsenbord voor $80 te bestellen. De verzendkosten bedragen 29 dollar waarmee het totaalbedrag ($110) omgerekend net onder de honderd euro komt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.