iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

iPhones met Nederlandse interface te koop

Telefoonwinkel GSMtrack.nl verkoopt de iPhone nu ook met Nederlandstalige interface. Volgens de winkel is er geen sprake van hacken, maar van zichtbaar maken wat er toch al in zat.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

GSMtrack iphoneTelefoonwinkel GSMtrack.nl verkoopt de iPhone nu ook in een Nederlandstalige versie. Het toestel kost 199 euro in combinatie met een tweejarig Vodafone Basis-abonnement. Het gaat om simlockvrije iPhones met softwareversie 1.1.1 en een volledig Nederlandstalig menu, zo meldt onze favoriete website Bright. Maar waar halen ze de taalbestanden vandaan? Wij hebben wel een vermoeden.

Op de iPod touch is al een Nederlandstalig menu aanwezig, maar hoe is GSMtrack erin geslaagd om deze op de iPhone te krijgen? De telefoonwinkel zegt dat er geen sprake is van hacken: “Natuurlijk niet, dat Nederlandse menu zit er al gewoon in, je kon dit alleen nog niet inschakelen. Dat hebben we inderdaad even laten veranderen. Maar om dat nu kraken te noemen, ik hou meer van zichtbaar maken”, zegt een woordvoerder.

De Nederlandstalige iPhone is 10 euro duurder dan de Engelstalige iPhone die GSMtrack.nl eerder aanbood. Maar je zit dan in ieder geval niet vast aan een Telfort-abonnement. Het Vodafone Basis-abonnement kost 35 euro per maand en daarvoor krijg je 275 belminuten of 275 sms-berichten.

Thanks, Marc!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2007, 19:11
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, interface, nederlands, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.