Nieuwe iPod-game in iTunes 7.5: Phase

Tegelijk met iTunes 7.5 heeft Apple een nieuwe game voor de iPod geïntroduceerd: Phase, een muziekgame waarmee je over een weg moet zigzaggen om punten te verzamelen.

PhaseHet valt een beetje buiten de scope van deze weblog, maar we weten dat veel bezoekers van deze website ook een iPod bezitten. Gisteren hadden we het er over: via de iTunes Store is het nieuwe spel Phase te downloaden. Het spel is bedoeld voor alle 5G-iPods die video kunnen afspelen, plus de nieuwste modellen van de iPod nano en classic.

Bij het spel zijn zeven muzieknummers meegeleverd, maar je kunt meteen een afspeellijst voor Phase maken, waarin je ook eigen nummers kunt toevoegen. De bedoeling van het spel is dat je een zigzagbeweging over een straat maakt en daarbij zoveel mogelijk punten verdient. Je bedient de game via het clickwheel.

Phase

Het verloop van de straat en de elementen die je onderweg moet verzamelen, zijn afhankelijk van de muziek. Ook zijn er twee spelvarianten: een kort parcours of een maraton. Verder zijn er zes verschillende thema-layouts van het parcours, waarvan je hierboven een aantal ziet. Een topscorelijst zit er uiteraard ook in.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2007, 16:48
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.